Studentská vědecká konference 3. LF UK 2020


Zpráva o úspěšném konání SVK

Studentská vědecká konference 3. LF UK 2020 proběhla vzhledem k současné epidemiologické situaci ve formě, která se naprosto lišila od všech předchozích ročníků.


To s sebou přineslo zcela nové výzvy pro organizační tým, kterému patří v letošním roce obzvlášť velké poděkování.


Konferenci se nám i tak podařilo posunout o krok blíže budoucnosti. Ať už to byly letos zatím nevyužité obrazovky pro posterovou sekci, nebo webová aplikace vytvořená studenty UK na míru SVK, která se nakonec stala platformou, kde se celá konference odehrávala.


Diváci měli a stále mají možnost shlédnout 59 studentských prací a v prostředí aplikace, která doposud zaznamenala přes 900 aktivních uživatelů z 10 zemí světa, mohli navíc práce hodnotit a pokládat jejich autorům dotazy. Webovou aplikaci najdete na svk.trimed.cz


Výsledky hodnocení odborných komisí můžete najít v grafické podobě níže. Všem účastníkům děkujeme za jejich příspěvky a oceněným gratulujeme!


Sborník abstrakt a výsledky konference



Sborník abstrakt
Sborník abstrakt
  Výsledky konference
Výsledky konference




Čestní hosté


Mgr. Otomar Sláma, MBA, MPA


Doc. MUDr. Jan Hajer, PhD.


Doc. MUDr.Jiří Froněk, PhD., FRCS


Studentská vědecká konference 2020 je konečně tu!

S radostí Vám oznamujeme, že všechny přípravy byly dokončeny a vítáme Vás na letošní Studentské vědecké konferenci! Za přípravami letošní konference stojí hodně práce a věříme, že i přes ztížené podmínky splní veškerá vaše očekávání. Mnohokrát děkujeme všem účastníkům a jejich školitelům za zpracované abstrakty a nahrávky prezentací jejich vědeckých prací, které si už nyní můžete prohlédnout v naší aplikaci na adrese https://svk.trimed.cz.


Kromě nové aplikace přináší letošní konference postgraduální sekci v angličtině a další novinky.


Než se ovšem ponoříte do sledování jednotlivých prezentací prosíme Vás o shlédnutí úvodního slova spectabilis děkana a studentských organizátorů:



Tak jako v předchozích ročnících přednášejí i na SVK 2020 čestní přednášející, jejichž přednášky naleznete v nové webové aplikaci SVK. Níže si můžete prohlédnout jejich medailonky.


Jsme rádi, že i za současné situace související s pandemií COVID-19 může studentská vědecká činnost na 3. lékařské fakultě Univerzity Karlovy probíhat.


Organizační tým SVK 2020










Poslední změna: 20. listopad 2020 13:49 
Sdílet na: Facebook Sdílet na: Twitter
Sdílet na:  
Kontakty

3. lékařská fakulta

Univerzita Karlova

Ruská 87, 100 00 Praha 10


tel.: +420 267 102 111

IČO: 00216208, DIČ: CZ00216208


Další kontakty a bankovní spojení



Jak k nám


Váš názor