Informace k testování UK na Albertově

Vážení zaměstnanci,


vzhledem k mimořádným opatřením Vlády ČR podmiňujícím  přítomnost zaměstnanců  na pracovišti zaměstnavatele testováním na přítomnost viru SARS-CoV-2, pokud nejsou očkování nebo neprodělali nemoc covid -19, zajistila Univerzita Karlova testování  zaměstnanců v antigenním odběrovém centru na Albertově. Antigenní testování je hrazeno příslušnou zdravotní pojišťovnou. Můžete toto testovací místo využít vždy, pokud bude naplněna kapacita ve FNKV vyčleněná pro 3.LF nebo pokud Vám to bude vyhovovat z jakéhokoliv jiného důvodu.


Od pondělí 15. 3. je spuštěn rezervační systém pro testování na Albertově. Je možné se rezervovat na konkrétní čas na každý testovací den (Po, St, Pá) až do konce března. Do systému se zadává i číslo pojištěnce, tudíž od středy 17. 3. 2021 již nebude nutné na Albertov chodit s kartičkou pojištěnce. Postačí pouze zaměstnanecká karta. Veškeré informace k rezervačnímu systému včetně odkazu budou pro zaměstnance k dispozici též na webu UK v aktualitách zde. Osoby bez zaměstnaneckého čísla a tudíž bez přístupu do CASu (DPP, DPČ) mohou chodit po celou dobu trvání testování na Albertov bez objednání. Je třeba, aby se prokázali zaměstnaneckou smlouvou a kartičkou pojištěnce.


Zároveň bych Vás chtěla požádat, abyste ke komunikaci s děkanátem v souvislosti s COVIDEM-19 používali nově zřízenou e-mailovou adresu , tj. pro posílání žádostí o výjimky z opatření děkana, kterým se stanoví mimořádná pravidla pro organizaci práce a podmínky ke vstupu na pracoviště v objektech 3. LF UK, zpráv týkajících se testování, včetně dokládání výsledků testů a prohlášení dokládaných dle zmiňovaného opatření, dotazů týkajících se uvedených bodů.


S přáním klidných dnů,


Mužíková Zdenka




Poslední změna: 16. březen 2021 13:15 
Sdílet na: Facebook Sdílet na: Twitter
Sdílet na:  
Kontakty

3. lékařská fakulta

Univerzita Karlova

Ruská 87, 100 00 Praha 10


tel.: +420 267 102 111

IČO: 00216208, DIČ: CZ00216208


Další kontakty a bankovní spojení



Jak k nám


Váš názor