Meet 3. LF UK

Meet 3. LF UK

Jednoduchá přímá komunikační platforma pro vedení seminářů s přimou (hlasovou) komunikací se studenty, sdílení obrazovky a diskuze. Jednoduché založení/spuštění jedním kliknutím z aplikace elektronického rozvrhu.

Moderátorství a nahrávání

První účastník konverzace v dané "místnosti" (první kdo klikne na odkaz a tím do "místnosti" vstoupí) je automaticky tzv. "moderátorem". Moderátor může nastavovat a ovládat některé parametry místnosti a účastníků konverzace - může ztlumovat mikrofony ostatních účastníků či je případně z konverazce odstranit ("vyhodit"), může také v Settings/Nastavení (v hlavním menu v pravém dolním rohu obrazovky) určovat některé parametry místnosti ("Při připojení všem ztlumit zvuk", "Všichni sledují mě").


Spustit nahrávání místnosti může pouze moderátor.

Proto je vyučujícím doporučeno zakládát místnost (kliknutím na tlačítko v rozvrhu) až skutečně v ten okamžik (či krátce před - 5-10 minut) zahájení výuky.

Pokud by po založení mistnosti vyučujícím došlo k tomu, že tento opustí místnost přejde moderátorství na jiného aktivního člena konverzace či na prvního nového účastníka který do místnosti vstoupí a spuštění nahrávání již nebude pro vyučujícího možné.


Publikování nahrávek bude automatizováno - v tuto chvíli ještě není v provozu, bude řešeno v nejbližších dnech - nahrávka z ukončené konverzace přes Meet 3. LF UK se objeví automaticky v rozvrhu u daného termínu vždy jednu hodinu po nastaveném čase konce termínu v rozvrhu - je tedy nutné dodržovat "časové mantinely" termínů v rozvrhu.



Poslední změna: 22. září 2020 13:07 
Sdílet na: Facebook Sdílet na: Twitter
Sdílet na:  
Kontakty

3. lékařská fakulta

Univerzita Karlova

Ruská 87, 100 00 Praha 10


tel.: +420 267 102 111

IČO: 00216208, DIČ: CZ00216208


Další kontakty a bankovní spojení



Jak k nám


Váš názor