• Absolventi

Absolventi

Vážené kolegyně a kolegové,


vzpomínáte si ještě na kolegu z vašeho kroužku, který byl démonem na anče? Nebo na tu slečnu ze Znojma, se kterou jste propotili sako na státnici z interny? Jak se vlastně jmenovala? Jasně, Mirka Sojková, nakonec zmizela někam do Kadaně, ale určitě už se jmenuje jinak. Bylo by fajn se s celou partou zase sejít v Malém Edenu, na Kubáni nebo rovnou v Syllabovce. Ale to se určitě nepodaří, ani nevím, jestli má někdo na všechny vůbec adresy. A holky se stejně jmenují jinak a po všech těch estetických zákrocích bych je ani nepoznal, i kdyby šly proti mně na ulici.


Má tenhle problém nějaké řešení? Jednoduché. Holky a kluci z našeho kroužku i ročníku, zaregistrujte se na konci téhle mé vzpomínky. Naše alma mater nás totiž neopustila potřesením ruky děkana po promoci v Karolinu, ale má pro nás úžasné akce po celý náš život, a nejen profesní. Má totiž sama zájem na zachování vazby mezi ní a jejími absolventy i po promoci. Plánuje s námi ročníkové srazy, odborná setkání, klubové výhody, slevy, a hlavně je ráda, když spolu zajdeme občas na pivo.


Celému systému se na 3. lékařské fakultě UK říká Klub alumni a je otevřen jak čerstvým absolventům, tak zkušeným lékařům. Vůbec nevadí, že nemáte na diplomu 3. LF, zaregistrujte se i vy z LFH UK. Přihlaste se a vraťte se ke svým fakultním kořenům. Když to s námi vydržíte dostatečně dlouho, sejdeme se spolu i na vaší Zlaté promoci. A to už stojí za to.


 

Zaregistrujte se do Klubu alumni 3. LF UK

 

prof. MUDr. Monika Arenbergerová, PhD.

Proděkanka pro vnější vztahy

Prof. MUDr. Petr Widimský, DrSc.

Děkan fakulty


Poslední změna: 26. únor 2024 09:03 
Sdílet na: Facebook Sdílet na: Twitter
Sdílet na:  
Kontakty

3. lékařská fakulta

Univerzita Karlova

Ruská 87, 100 00 Praha 10


tel.: +420 267 102 111

IČO: 00216208, DIČ: CZ00216208


Další kontakty a bankovní spojení



Jak k nám


Váš názor