Vaříme s univerzitním diplomem ****************************************************************************************** * ****************************************************************************************** Do 29.2.2020 lze podat přihlášku do studijního bakalářského programu „Nutriční terapie“ na teoretické výuky zde mají studenti k dispozici nově otevřenou experimentální dietní kuchyn nerezový varný blok s šesti indukčními deskami, u kterých může pracovat až 12 studentů pod lektora. K dispozici je vše, s čím se můžete v moderních stravovacích zařízeních setkat. O a multifunkční pánve, chladicích stolů, vakuovaček, šokérů až po výkonné mixéry. Špičkové kuchyně umožňuje vést výuku v souladu s moderními trendy v dietologii. Studenti se nejprve technologické úpravy, seznamují se s přípravou vývarů a jejich následného využití do omáče druhy polévek, učí se způsoby jak upravovat maso a ryby. Součástí výuky je i sekce věnovan bezmasým pokrmům, pomazánkám, mixovaným smoothie a sladkým dezertům. Právě pochopení a zvl technologických postupů je nezbytné pro následnou výuku dietního stravování. Vycházíme z l že diety se odvíjí od racionální stravy, která je dle diagnózy vhodně upravena. Ke spolupr jsou přizváni přední profesionální kuchaři, kteří jednotlivé kurzy vedou a mohou tak předa pokrmy nejen správně připravovat, ale jak metody aplikovat do velkých provozů.